Destinia Mobil
¡Acum în 20 de limbi!

Bilete de avion

Găsiți bilete de avion ieftine
 Doar dus  Dus–întors   Info
Cu acelaşi bilet de avion, făcând escală în diferite destinaţii timpul necesar pe care îl solicită călătorul
Data plecării:
Data întors:
   
   
Adulţi:   Copii / Bebeluşi:  

ÎmpartaŞeŞte cu

Informații generale

În această pagină web puteţi rezerva zboruri ieftine pentru principalele oraşe din lume. Pentru a selecta un zbor cu oraşul de origine și destinaţia trebuie doar să alegeţi oraşele, datele, clasa și numărul de pasageri în căsuţa de mai sus.

Dacă doriţi să zburaţi ieftin puteţi alege companii low-cost obţinând astfel cele mai bune preţuri. Oferta de zboruri low-cost de fiecare dată se îmbunătăţește datorită cererii. Multe companii convenţionale încearcă să scoată noi servicii pentru a intra pe piaţă.

În paginile noastre pentru zboruri în diverse orașe sau combinaţii între două dintre ele am inclus informaţii referitoare la deplasare precum condiţiile meteorologice în oraşul de origine şi de destinaţie, durata zborului, o hartă care arată ambele locaţii, diferenţa de fus orar etc.

Dispunem de o nouă secţiune în care vă oferim cele mai bune preţuri găsite de clienţii noştri. Dacă ştiţi bugetul exact pe care îl aveţi și doriţi să călătoriţi dar nu vă este clar unde anume, sigur aici găsiţi oferte interesante.

Destinia.com vă oferă maximă încredere şi garanţie în toate rezervările. Departamentul nostru de rezervări lucrează pentru a oferi cel mai bun serviciu clienţilor noştri.

Aeroporturi din lume

O mulţime de destinaţii vă aşteaptă, în următoarea listă vă oferim principalele oraşe din Europa şi Spania. Pentru aceste oraşe sunt cele mai multe oferte de zboruri low-cost datorită volumului mare de turiști care viziteaza in fiecare zi aceste locuri.

Sfaturi de zbor

Economisiţi timp la aeroport. Efectuaţi formalităţile de check-in online
autocheck in
Aveţi nelămuriri în legătură cu zborul dumneavoastră?
Consultati întrebările noastre frecvente

Principalele rute de zboruri

Rute principale, vă oferim o listă cu principalele combinaţii între diferite locaţii ale lumii.
Rutas principales
 
[X] Folosind cookie-uri proprii si ale altor persoane, vă putem oferi experiența de navigare pe care o doriți, îmbunătățirea serviciilor noastre și vă putem arăta publicitatea care se potriveste cel mai bine cu preferințele dumneavoastră. Dacă sunteți de acord, continuați cu navigarea. Mai multe informații