Destinia Mobil
¡Acum în 20 de limbi!

Zboruri la Cluj-Napoca din Barcelona

Găsiți bilete de avion ieftine
 Doar dus  Dus–întors Info
Cu acelaşi bilet de avion, făcând escală în diferite destinaţii timpul necesar pe care îl solicită călătorul
Data plecării:
Data întors:
   
   
Adulţi:   Copii / Bebeluşi:  

Zboruri la Cluj-Napoca din Barcelona

Bilete de avion Barcelona - Cluj-Napoca călătoreşte din Barcelona în Cluj-Napoca la cele mai bune preţuri. Zboruri din Barcelona (Barcelona-El Prat) în Cluj-Napoca (Cluj-Napoca) cu Destinia.com. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Barcelona - Cluj-Napoca priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Barcelona (aeroport din <% airport_name%>) - Cluj-Napoca (aeroport din Cluj-Napoca), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Barcelona - Cluj-Napoca, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Information

ÎntreBarcelona şi Cluj-Napoca există o distanţă de 1809 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 02:35 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (CLJ):

Distanţa între aeroport şi Cluj-Napoca centrul Cluj-Napoca este de 8,173 km.

Hotele în apropierea aeroportului Cluj-Napoca (CLJ)

Toate aeroporturile

Principalele rute de zbor către România

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Cluj-Napoca (România) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Cluj-Napoca (România) până în principalele oraşe spaniole.
Publicitate
Publicitate
Publicitate