Zboruri la Antalya din Cluj-Napoca

Găsiți bilete de avion ieftine
 Doar dus  Dus–întors Info
Cu acelaşi bilet de avion, făcând escală în diferite destinaţii timpul necesar pe care îl solicită călătorul
Data plecării:
Data întors:
   
   
Adulţi:   Copii / Bebeluşi:  

Zboruri la Antalya din Cluj-Napoca

Bilete de avion Cluj-Napoca - Antalya călătoreşte din Cluj-Napoca în Antalya la cele mai bune preţuri. Zboruri din Cluj-Napoca (Cluj-Napoca) în Antalya (Antalya) cu Destinia.com. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Cluj-Napoca - Antalya priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Cluj-Napoca (aeroport din <% airport_name%>) - Antalya (aeroport din Antalya), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Cluj-Napoca - Antalya, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Information

ÎntreCluj-Napoca şi Antalya există o distanţă de 1245 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 01:47 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Antalya

Antalya (AYT):

Distanţa între aeroport şi Antalya centrul Antalya este de 8,91 km.

Hotele în apropierea aeroportului Antalya (AYT)

Toate aeroporturile

În continuare puteţi selecţiona una dintre cele mai căutate rute de zbor de către clienţii Destinia.com

Principalele rute de zbor către Turcia

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Antalya (Turcia) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Antalya (Turcia) până în principalele oraşe spaniole.
Publicitate
Publicitate
Publicitate