Destinia Mobil
¡Acum în 20 de limbi!

Zboruri la Atena din Santorini

Găsiți bilete de avion ieftine
 Doar dus  Dus–întors Info
Cu acelaşi bilet de avion, făcând escală în diferite destinaţii timpul necesar pe care îl solicită călătorul
Data plecării:
Data întors:
   
   
Adulţi:   Copii / Bebeluşi:  

Zboruri la Atena din Santorini

Bilete de avion Santorini - Atena călătoreşte din Santorini în Atena la cele mai bune preţuri. Zboruri din Santorini (Santorini-Thira) în Atena (Athens-Venizelos) cu Destinia.com. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Santorini - Atena priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Santorini (aeroport din <% airport_name%>) - Atena (aeroport din Athens-Venizelos), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Santorini - Atena, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Information

ÎntreSantorini şi Atena există o distanţă de 234 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 00:20 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Atena

Athens-Venizelos (ATH):

Distanţa între aeroport şi Athens-Venizelos centrul Atena este de 21,113 km.

Hotele în apropierea aeroportului Athens-Venizelos (ATH)

Toate aeroporturile

Principalele rute de zbor către Grecia

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Atena (Grecia) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Atena (Grecia) până în principalele oraşe spaniole.
Publicitate
Publicitate
Publicitate