Săriți la conținut

Zboruri la Kiel din Berlin

Găsiți bilete de avion ieftine
 

Zboruri la Kiel din Berlin

Bilete de avion Berlin - Kiel călătoreşte din Berlin în Kiel la cele mai bune preţuri. Zboruri din Berlin (Berlin-Tegel, Berlin-Tempelhof, Berlin-Schönefeld, Berlin-Brandenburg-Willy Brandt) în Kiel (Kiel - Holtenau) cu Destinia. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Berlin - Kiel priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Berlin (aeroport din <% airport_name%>) - Kiel (aeroport din Kiel - Holtenau), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Berlin - Kiel, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Informaţie

ÎntreBerlin şi Kiel există o distanţă de 295 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 00:25 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Kiel

Kiel - Holtenau (KEL):

Distanţa între aeroport şi Kiel - Holtenau centrul Kiel este de 6,376 km.

Hotele în apropierea aeroportului Kiel - Holtenau (KEL)

Toate aeroporturile din KielPrincipalele rute de zbor către Germania

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Kiel (Germania) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Kiel (Germania) până în principalele oraşe spaniole.

Lista

Hartă

Meteo

Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Berlín

12 °C

  • 10 km/h - viento
Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Kiel

13 °C

  • 21 km/h - viento