Săriți la conținut

Zboruri la Bacău din Catania

Găsiți bilete de avion ieftine
 

Zboruri la Bacău din Catania

Bilete de avion Catania - Bacău călătoreşte din Catania în Bacău la cele mai bune preţuri. Zboruri din Catania (Catania-Fontanarossa) în Bacău (Bacău) cu Destinia. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Catania - Bacău priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Catania (aeroport din <% airport_name%>) - Bacău (aeroport din Bacău), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Catania - Bacău, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Informaţie

ÎntreCatania şi Bacău există o distanţă de 1399 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 02:00 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Bacău

Bacău (BCM):

Distanţa între aeroport şi Bacău centrul Bacău este de 4,638 km.

Hotele în apropierea aeroportului Bacău (BCM)

Toate aeroporturile din Bacău

Zboruri frecvente

În continuare puteţi selecţiona una dintre cele mai căutate rute de zbor de către clienţii Destinia.comPrincipalele rute de zbor către România

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Bacău (România) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Bacău (România) până în principalele oraşe spaniole.

Lista

Hartă

Meteo

Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Catania

20 °C

  • 4 km/h - viento
Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Bacau

15 °C

  • 7 km/h - viento