Săriți la conținut

Zboruri la Verona din Chisinau

Găsiți bilete de avion ieftine
 

Zboruri la Verona din Chisinau

Bilete de avion Chisinau - Verona călătoreşte din Chisinau în Verona la cele mai bune preţuri. Zboruri din Chisinau (Chişinău-Kishinev) în Verona (Verona) cu Destinia. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Chisinau - Verona priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Chisinau (aeroport din <% airport_name%>) - Verona (aeroport din Verona), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Chisinau - Verona, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Informaţie

ÎntreChisinau şi Verona există o distanţă de 1384 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 01:59 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Verona

Verona (VRN):

Distanţa între aeroport şi Verona centrul Verona este de 9,459 km.

Hotele în apropierea aeroportului Verona (VRN)

Toate aeroporturile din Verona

Zboruri din VeronaPrincipalele rute de zbor către Italia

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Verona (Italia) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Verona (Italia) până în principalele oraşe spaniole.

Lista

Hartă

Meteo

Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Chisinau

16 °C

  • 7 km/h - viento
Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Verona

17 °C

  • 5 km/h - viento