Săriți la conținut

Zboruri la Cluj-Napoca din Casablanca

Găsiți bilete de avion ieftine
 

Zboruri la Cluj-Napoca din Casablanca

Bilete de avion Casablanca - Cluj-Napoca călătoreşte din Casablanca în Cluj-Napoca la cele mai bune preţuri. Zboruri din Casablanca (Casablanca-Mohamed V, Casablanca- Anfa) în Cluj-Napoca (Cluj-Napoca) cu Destinia. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Casablanca - Cluj-Napoca priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Casablanca (aeroport din <% airport_name%>) - Cluj-Napoca (aeroport din Cluj-Napoca), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Casablanca - Cluj-Napoca, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Informaţie

ÎntreCasablanca şi Cluj-Napoca există o distanţă de 3002 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 04:17 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (CLJ):

Distanţa între aeroport şi Cluj-Napoca centrul Cluj-Napoca este de 8,175 km.

Hotele în apropierea aeroportului Cluj-Napoca (CLJ)

Toate aeroporturile din Cluj-Napoca

Zboruri către Cluj-Napoca

Cele mai solicitate zboruri către Cluj-Napoca (România) . În spaţiul de jos, vă oferim zboruri din câteva oraşe importante către Cluj-Napoca (România) .Principalele rute de zbor către România

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Cluj-Napoca (România) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Cluj-Napoca (România) până în principalele oraşe spaniole.

Lista

Hartă

Meteo

Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Casablanca

22 °C

  • 22 km/h - viento
Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Cluj-Napoca

15 °C

  • 5 km/h - viento