Săriți la conținut

Zboruri la Antalya din Cluj-Napoca

Găsiți bilete de avion ieftine
 

Zboruri la Antalya din Cluj-Napoca

Bilete de avion Cluj-Napoca - Antalya călătoreşte din Cluj-Napoca în Antalya la cele mai bune preţuri. Zboruri din Cluj-Napoca (Cluj-Napoca) în Antalya (Antalya) cu Destinia. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Cluj-Napoca - Antalya priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Cluj-Napoca (aeroport din <% airport_name%>) - Antalya (aeroport din Antalya), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Cluj-Napoca - Antalya, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Informaţie

ÎntreCluj-Napoca şi Antalya există o distanţă de 1245 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 01:47 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Antalya

Antalya (AYT):

Distanţa între aeroport şi Antalya centrul Antalya este de 8,912 km.

Hotele în apropierea aeroportului Antalya (AYT)

Toate aeroporturile din Antalya

Zboruri către Antalya

Cele mai solicitate zboruri către Antalya (Turcia) . În spaţiul de jos, vă oferim zboruri din câteva oraşe importante către Antalya (Turcia) .Principalele rute de zbor către Turcia

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Antalya (Turcia) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Antalya (Turcia) până în principalele oraşe spaniole.

Lista

Hartă

Meteo

Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Cluj-Napoca

15 °C

  • 5 km/h - viento
Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Antalya

24 °C

  • 4 km/h - viento