Săriți la conținut

Zboruri la Atena din Santorini

Găsiți bilete de avion ieftine
 

Zboruri la Atena din Santorini

Bilete de avion Santorini - Atena călătoreşte din Santorini în Atena la cele mai bune preţuri. Zboruri din Santorini (Santorini-Thira) în Atena (Atena-Venizelos) cu Destinia. Pentru a căuta disponibilitate şi a rezerva un bilet de avion Santorini - Atena priviţi caseta de mai sus şi selectați data de plecare şi cea de întoarcere, dacă doriţi. De asemenea puteți cumpăra mai multe bilete de avion Santorini (aeroport din <% airport_name%>) - Atena (aeroport din Atena-Venizelos), în acelaşi timp, prin selectarea adulţilor, copiiilor şi bebelusilor care vor călătorii. Puteţi filtra tipul de zbor, dacă doriţi doar zboruri directe către Santorini - Atena, destinaţii multiple sau zboruri cu escala.

Informaţie

ÎntreSantorini şi Atena există o distanţă de 234 kilometri, un timp aproximativ de zbor de 00:20 h (poate varia în funcţie de condiţiile meteorologice sau de ruta aeriană)

Aeroporturi în apropierea Atena

Atena-Venizelos (ATH):

Distanţa între aeroport şi Atena-Venizelos centrul Atena este de 20,26 km.

Hotele în apropierea aeroportului Atena-Venizelos (ATH)

Toate aeroporturile din Atena

Zboruri către Atena

Cele mai solicitate zboruri către Atena (Grecia) . În spaţiul de jos, vă oferim zboruri din câteva oraşe importante către Atena (Grecia) .

Zboruri frecvente

În continuare puteţi selecţiona una dintre cele mai căutate rute de zbor de către clienţii Destinia.comPrincipalele rute de zbor către Grecia

Rezervaţi acum zborul dumneavoastră din Atena (Grecia) către cele mai importante oraşe din Spania. În continuare, vă oferim zboruri din Atena (Grecia) până în principalele oraşe spaniole.

Lista

Hartă

Meteo

Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Santorini

21 °C

  • 9 km/h - viento
Prognoza meteo pentru Astăzi: ()

Previsión del tiempo para hoy: Atenas

23 °C

  • 2 km/h - viento